Vi börjar om

Detta är jag.
Ni som varit med lite och haft koll på oss vet att jag gjorde ett halvhjärtat försökt till en blogg tidigare, men det gick sådär! Kanske för att det inte kändes riktigt rätt, för att det kändes som en fasad som behövde upprätthållas. Nu skiter vi det ( ursäkta språket)

Vi börjar om, ni som följer oss och Linslöjden på Facebook vet att vi fått minska ned våra öppettider för att hinna med nya projekt som förhoppningsvis ska hjälpa butiken lite på fötter igen. Denna blogg blir ett av de projekten!

Jag tänker mig lite av en livsstilsblogg där ni får följa med i en vardag fylld av att försöka bolla en snart 100-årig textilbutik, ett jobb som deltidsbrandman, en säljargentur, en stram budget, krånglande bilar, ett näst intill ohälsosamt intresse för kost och träning, tyngdlyftningstävlingar, livet i ett kollektivt boende, intresse för både inredning, bilder, true crime och rymdskepp, trädgård och kanske orimligt många kattbilder ( ni får säga ifrån när det blir för mycket av den vara, för jag är inte själv i stånd att avgöra)

Det är ju såklart inte bara jag som ror den här båten, men det är mig ni kommer se mest av. 
Jag driver mina företag tillsamman med min mamma och vi har Sandra som jobbar i butiken. Jag har en fantastisk fixargubbe i min mammas sambo som snart slitit sitt sista hårstrå i frustration över våra projek. Jag har även en liten armé vänner som alltid ställer upp, vare sig jag vill det eller inte. De finns där när det ska staplas ved, passas hund och lagas bilar. Utan dem vore mitt liv knappt möjligt.


Jag har dagar då livet verkligen känns mest ned men lever ändå med en övertygelse att inget är omöjligt och inga drömmar för stora om man bara ger sig lite fan på det, man hinner med så mycket mer än man tror och man klarar så mycket!
Min förhoppning är att inspirera till att leva precis det liv man vill och framför allt att kämpa på, trots att det ibland är motigt och jäkligt.. men den vinner som är trägen!

Kommentarer

Populära inlägg