som Harry Potter fast ännu lite häftigare...Snubblade över den här bilden och jäklar vad jag älskar den! Älskar henne, jag tänker göra henne till mitt nya spirit animal! En konkurs och en utförsäljning senare fann jag mig själv med en kölapp i handen på en hård bänk på mitt lokala arbetsförmedlingskontor för att skriva in mig och söka allmosor från samhället. Allmosor som jag förvisso gjort mig förtjänt av efter år av knegande och punktliga månatliga inbetalningar till både fack och a-kassa. Men det är inte annat än att det tär lite på självförtroendet att kämpa sig tillbaka till någon form av arbetssituation, vem ska jag vara nu? Vad väljer man när alla dörrar är öppna? Då dök den här bilden så lägligt upp i mitt flöde! Så i min värld kommer jag från och med nu gå runt med en knivskarp fokuserad blick och en massiv uggla som sällskap, som Harry Potter fast ännu lite häftigare. 

Med svincool tjej och stor uggla visualiserad för min inre blick kanske jag till och med kan få tummen ur att skriva lite mer, den inspirationen har sinat något men kommer förhoppningsvis tillbaka. 
Vad visualiserar ni för att mana fram lite go och jävlar anamma?


Kommentarer

Populära inlägg