Formex, inspiration och klockor utan tid


Årets Formex, utan särskiljt mycket pepp satte jag mig på ett okrsitligt tidigt plan till Stockholm för två dagar på Formex.
Tidigare år har vi varit här och varit ganska låsta vid vårt nedärvda koncept, nu däremot med ny webshop kan vi ta precis vilken riktning vi vill! Och gissa om vi har hittat mycket fint! Jag hoppas att ni ska gilla det lika mycket som jag! 
Får det till exempel vara en ursnygg yoga mattat i kork? Med superbra grepp och som doftar fantastiskt En ny handduk som kommer ta ca noll plats i träningsväskan? Eller kanske en klocka i naturmaterial som inte visar något tid? Helt i naturmaterial? Så snygg! En vattenflaska eller kaffemugg som kommer hålla dina dricker båda varma och kalla? Allt detta kan du bära runt i en snygg tygkasse med underbara djur på! 
Matta i kork från Yggdrsil of SwedenSporthandduk i microfiber från Yggdrasil of Sweden
Trött på att hetsa om tid? En klocka utan tid är vad du behöver! från ZladdStadig vattenflaska i metall från Hydro flask

Fantastiska tygväskor från Charlotte Nicolin

Allt detta och lite till kommer ni kunna hitta i vår webshop inom en väldigt snar framtid! 
Det känns så roligt att få ta hem saker som vi verkligen brinner för!
Jag älskar vackra saker som också fyller en funtktion i min vardag! Snyggt, funktionellt och miljövänligt! Så vill jag ha det! 
 Jag hopps att ni också kommer att gilla den lite nya inriktningen i butiken. Hojta gärna till om det är något ni gillar extra mycket eller om ni tycker att vi missat något ni vill se i butiken. 

Cheers Åsa 

Kommentarer

Populära inlägg