Nytt år, nytt hår och ny tröja (bokstavligt)


Nytt år, nytt hår och ny tröja (bokstavligt)... Eller ja, nytt och nytt, klippt lite, ljusat upp lite men framför allt borstat igenom det! Är det nyårsfest så är det! Och tröjan är ny!

Mitt 2019 började med på tok för mycket mat i magen, vår värd såg till att laga mat till 66 pers när vi i verkligenheten bara vart 6 st, klingandet av fina champagneglas fyllda till bredden med vatten ackompanjerat av Edinburghs stads officiella fyrverkerishow. Allt detta från ett köksfönster på Henderson row omgiven av familj och vänner! Det kunde knappast börja bättre.

Nyårsbuffen 


Jul på landet i Blekinge och nyår i Skottland, perfekt avrundning på vad som varit lite av ett skitår. Här följer en blandad kompott av bilder från ett alltid lika fint Edinburgh alla tagana med min alltid lika dåliga mobilkamera som inte rikgit ger någon rättvis bild av min favoritstad!  Skottland, i ses i Mars igen!På väg upp för Arthu´s seat
 

Canal walk
 Väl hemma igen efter allt firande så känns det som att året börjar lika hektiskt som det förra slutade, fast på ett bra sätt denna gången.
Under januari månad ska jag börja visa min ena fastighet, som vi drivit butik i tidigare. Sorligt men så skönt samtidigt. Jag ska på 3 olika arbetsintervjuer och prövningar för olika tjänster samt fara till Stockholm för att gå på Formex mässan.
Där emellan ska jag hinna med att fördela min uppmärksamhet på tre katter (bara det är en heltidstjänst) en hund, lite på träning, lite på mitt hus men kanske mest på mina nära. Efter en vecka borta är det skönt att komma hem och veta att jag ska vara hemma i en hel vecka, sedan bär det av till Malmö för prövningar för försvaret och sedan till Formex.
Hur var er start på det nya året? Bra dåligt? Storslagna nyårslöften eller gled ni bara tyst över till ett nytt klaenderår?

Kommentarer

Populära inlägg